Alice in Tara Minunilor CD + carte PDF

  Alice in Tara Minunilor CD + carte - Lewis Carroll

  Iti doresti sa citesti cartea Alice in Tara Minunilor CD + carte scrisa de Lewis Carroll? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Alice in Tara Minunilor CD + carte chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Alice in Tara Minunilor CD + carte PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Alice in Tara Minunilor CD + carte

  CD audio + Roman grafic de Alexandru Ciubotariu

  Adaptare radiofonica si dramatizare de Felicia Margineanu

   

  Editura Casa Radio va propune o editie de colectie Alice in Tara Minunilor: o montare radiofonica care a facut istorie, alaturi de o versiune grafica-surpriza, datorata inzestratului grafician Alexandru Ciubotariu.
   
  Alice in Tara Minunilor ii invita pe copii sa patrunda intr-un teritoriu inedit al unei povesti in care timpul este o simpla amintire, o lume cu susu-n jos, unde nimic nu e ca in realitate, unde o prajiturica apetisanta te poate face brusc mai mic sau mai mare si cartile de joc pot deveni personajele reale ale unor aventuri care te tin cu sufletul la gura. Micii ascultatori pot experimenta un instrument de invatare vizual excelent: banda desenata. Alexandru Ciubotariu (Ciubi, aka Pisica Patrata) a lucrat cu atentie fiecare scena din poveste, fiecare personaj, fiecare detaliu sonor prezent pe CD-ul care insoteste acest roman grafic colorat si palpitant.
   
  Montarea radiofonica, inspirata de creatia lui Lewis Carroll, va ofera o fantezie presarata cu multe cantece ritmate, memorabile si interpretarea unor actori de poveste. Ascultatorii-care-nu-mai-sunt-copii vor putea savura, cu nostalgie, umorul scriitorului britanic si jocul subtil al scriiturii sale.
   
  Distributia:
  • Alice – Dana Toma, Mihaela Istrate
  • Iepurele Alb – Horia Caciulescu
  • Omida – Sandu Sticlaru
  • Soarecele – Dumitru Furdui Bucatareasa – Zizi Serban
  • Pisica – Rodica Tapalaga
  • Regina – Nineta Gusti
  • Regele – Nicolae Gardescu
  • Ducesa – Nelly Sterian
  • Gradinarii – Gh. Trestian, George Groner
  • Valetul – Val Moldoveanu
  • Charles – Mircea Septilici
  • Iepurele de Martie – Emil Popescu
  • Palarierul – Marius Pepino
  • Cainele – Cornel Elefterescu
  • Prajitura – Elena Nicolescu

  Sumar CD:
  1. Eu sunt o fetita, ma cheama Alice – 1’37”
  2. In casa Iepurelui Alb – 5’38”
  3. Oceanul de Lacrimi Sarate – 18’52”
  4. Intalnirea cu domnul Omida. Purcel si piper – 8’26”
  5. Tot timpul e ora ceaiului… – 3’01”
  6. Regina inspecteaza gradina – 6’33”
  7. Cine a luat placintele? – 11’13”
  8. In tara vrajita, Alice va invita… – 1’27”

   

  Inregistrare Radio Romania din 7 ianuarie 1968
  Adaptare si dramatizare de Felicia Margineanu
  Muzica de Aurel Giroveanu
  Regia artistica: Mihai Pascal
  Regia muzicala: Timus Alexandrescu
  Regia tehnica: Tatiana Andreicic

  Fragment:

  „Charles:

  Da, asa este Alice, de cate ori are de rezolvat o problema si nu stie ce sa faca, vine sa ma intrebe: „Unchiule Charles, ce sa fac?”. De data aceasta insa Alice avea de rezolvat o problema cu totul neobisnuita: se afla intr-o sala mare, mare, cu o multime de usi…

  Alice:

  Degeaba, sunt toate incuiate! Ce sa fac? Ia te uita! O masuta de sticla si pe masuta o cheita. Trebuie sa fie de argint. Ba nu, de aur. Dar cheita asta nu se potriveste la nicio usa, e prea mica. Ar trebui sa fie pe aici si o usa mica, o usita potrivita la cheita. Uite-o! Si cheia se potriveste. Dar usita asta e atat de mica! Cum o sa trec toata prin ea? Poate numai o mana, poate numai capul. Ce sa ma fac, unchiule Charles? Daca m-as putea face si eu mica, mica de tot, sa ma strang asa ca luneta dumitale! Dar ce-i asta? O sticluta pe care nu scrie nimic. Ce sa fac cu ea?

  Sticla: BEA-MA!

  Alice: Cine a vorbit?

  Sticla: Eu, sticla.”

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Alice in Tara Minunilor CD + carte este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.