Alerta la Zoo! (Carte + DVD) PDF

  Coperta Carte Alerta la Zoo! (Carte + DVD)

  Iti doresti sa citesti cartea Alerta la Zoo! (Carte + DVD) scrisa de Udo Weigelt, Melanie Freund si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Alerta la Zoo! (Carte + DVD) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Alerta la Zoo! (Carte + DVD)

  Feriti-va de wombat! In aceasta dimineata, toata lumea asteapta sosirea unui animal care vine de la capatul celalalt al lumii: un wombat despre care nimeni nu stie nimic. Asteptandu-l, zvonurile circula din cusca in cusca …amplificandu-se tot mai mult. Dar iata ca soseste… DVD-ul poate fi ascultat in patru limbi, cu sau fara subtitrare:   Romana; Engleza; Germana; Franceza.   Urmarind imaginile animate, copiii pot retrai intamplarile din carte, povestite si in limba lor materna….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Alerta la Zoo! (Carte + DVD) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.