Al noualea mormant PDF

Coperta Carte Al noualea mormant

Iti doresti sa citesti cartea Al noualea mormant publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Al noualea mormant de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Al noualea mormant

In cea mai friguroasa zi a anului, ministrul suedez al justitiei dispare fara urma pe drumul dintre parlament si propria masina. In aceeasi noapte, o vedeta daneza gaseste un strain care se ascunde in casa ei de la nord de Copenhaga. Cadavrul sau este descoperit nu dupa mult timp. Curand sunt gasiti alti morti, tuturor cadavrelor lipsindu-le diferite parti ale corpului. Pe masura ce inspectorul criminalist Fabian Risk si omologul sau danez Dunja Hougaard incearca sa puna cap la cap informatiile existente, sunt tarati intr-o conspiratie mai teribila decat si-ar fi putut imagina.””Stefan Ahnhem stie cum sa scrie un thriller sofisticat si sa mentina suspansul pe parcursul intregii carti. Al noualea mormant este la fel de captivant ca romanul sau de debut, Victima fara chip.”” – BTJ, Suedia””Ahnhem ar putea fi foarte bine urmatorul Stieg Larsson cu acest thriller care depaseste frontierele internationale, scoate la iveala o potentiala conspiratie guvernamentala si ne prezinta o iubire care transcende moartea.”” – Criminal Element, SUA””Plin de atmosfera si complex… cu politisti extraordinar de abili si criminali infricosatori si plini de imaginatie.”” – Sunday Times, Marea Britanie””Odata cu aparitia lui Stefan Ahnhem, s-a ivit in sfarsit un demn mostenitor al lui Stieg Larsson.”” – NDR, Germania””Mai infricosator decat Jo Nesbo, mai intunecat decat Stieg Larsson.”” – Tony Parsons…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.