Al dumneavoastra, irational PDF

Coperta Carte Al dumneavoastra, irational

Iti doresti sa citesti cartea Al dumneavoastra, irational publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Al dumneavoastra, irational chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Al dumneavoastra, irational

Expert in stiintele sociale, Dan Ariely a revolutionat in cartile sale modul in care gandim despre noi insine, despre mintea si actiunile noastre. Autorul aplica aceasta analiza stiintifica a conditiei umane in rubrica sa de intrebari si raspunsuri „Ask Ariely“ din Wall Street Journal, in care raspunde cititorilor ce i se adreseaza cu probleme personale, care variaza de la unele serioase pana la altele bizare. Ce poti face ca sa-ti pastrezi calmul cand investesti pe o bursa volatila? Care-i cea mai buna metoda de a convinge pe cineva sa renunte la fumat? Cum iti poti maximiza castigul daca investesti intr-un restaurant de tipul all you can eat? Se poate pune un pret pe sufletul omenesc? Poti sa justifici vreodata rational mii de dolari cheltuiti pe un Rolex? Cu perspicacitatea si umorul care-i caracterizeaza, Ariely si Haefeli ne ajuta sa reflectam asupra modului in care putem gasi solutii rationale atunci cand ne confruntam cu provocari interne si externe. Cititorii vor rade, vor invata si, lucrul cel mai important, vor dobandi o noua perspectiva asupra modului de a rezolva inevitabilele probleme care ne sacaie in viata de toate zilele….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.