Al cincilea fluture PDF

  Coperta Carte Al cincilea fluture

  Iti doresti sa citesti cartea Al cincilea fluture scrisa de Uros Petrovici si publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Al cincilea fluture chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Al cincilea fluture

  „Al cincilea fluture”, ca de altfel intreaga opera a lui Uros Petrovici, este o lucrare originala, vie si dinamica, inedita in literatura sarba pentru copii si in cea dedicata adultilor. Povestea baiatul din orfelinat, Aleksa, zis si Kus, debuteaza ca o dorinta profunda a personajului de a apartine unui loc sub soare, fiind o cautare a propriei identitati. Cartea a fost catalogata in cercurile de specialitate drept primul roman horror pentru copii din Serbia, fiind declarata in anul 2007 cel mai bun roman pentru copii din literatura sarba, in timp ce autorului i-a fost decernat, la „Zilele Zmaj de creatie pentru copii”, Premiul „Rade Obrenovici”. Dupa acelasi roman s-a turnat si primul film de lung metraj in 3D din cinematografia sarbeasca….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Al cincilea fluture este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.