Ajuta-l, Doamne, pe copil PDF

Coperta Carte Ajuta-l, Doamne, pe copil

Iti doresti sa citesti cartea Ajuta-l, Doamne, pe copil publicata de editura Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ajuta-l, Doamne, pe copil chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ajuta-l, Doamne, pe copil

Bride este o femeie superba. Intunecimea pielii ii da o frumusete aparte. Dar aceeasi piele neagra facuse ca venirea ei pe lume sa fie un adevarat soc pentru parintii sai. Cand era mica, ar fi facut orice ca sa-i castige dragostea mamei. Acum, ca sa-si poata trai viata cum se cuvine, Bride trebuie mai intai sa se elibereze de amintirile si minciunile care o tin incatusata. In cel de-al unsprezecelea roman al sau, plasat in zilele noastre, Toni Morrison vorbeste fara ascunzisuri despre felul in care suferintele copilariei au consecinte in viata de adult, transformand ranile si furia personajelor ei in pura frumusete, socand si rascolind emotii deopotriva….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.