Ai valoare in ochii Mei, femeie PDF

Coperta Carte Ai valoare in ochii Mei, femeie

Iti doresti sa citesti cartea Ai valoare in ochii Mei, femeie publicata de editura Smart Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ai valoare in ochii Mei, femeie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ai valoare in ochii Mei, femeie

M-am gandit la aceasta carte timp de un an. Am adunat motive de incurajare pentru femeile de pretutindeni, m-am documentat zi de zi, din studii despre psihologia motivatiei umane, am meditat intens la posibilitatea de a reusi sa le ajut, sa le imbunatatesc conceptul de stima de sine, sa le arat valoarea pe care o au in ochii lui Dumnezeu, cea care conteaza cu adevarat. Vreau sa transmit femeilor sa iasa din starea de victima a circumstantelor de tot felul, pentru a ocupa locul de cinste pe care il au in familie si societate, vreau sa le conectez cu bucurie si curaj la resursele puterii divine, pentru a capata forta de a pune in miscare un proces de schimbare prin credinta, studiu si actiune disciplinata spre vise indraznete. Fiti binecuvantate, dragi cititoare! Lectura utila si placuta!Cu pretuire, Aurelia Grosu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.