Ah-Ri PDF

  Ah-Ri - Antoniu C. Furdui

  Iti doresti sa citesti cartea Ah-Ri scrisa de Antoniu C. Furdui? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ah-Ri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Ah-Ri PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Ah-Ri

  Zgomotele familiare ale orasului, mirosurile de mancare, gaz de esapament, cauciuc ars, ape uzate, canalizare, pomi infloriti, cate o unda de parfum delicat, care disparea intr-o clipa lasand doar o impresie evanescenta, o multitudine de imagini, instantanee care ramaneau pe retina doar cateva secunde, fiind impinse in haul uitarii de altele mai noi, procesul repetandu-se pana cand intalnea un fundal inedit pe care se proiectau siluete, chipuri, umbre, insufletind pentru moment acest decor mereu schimbator.
   
  Daca sufletul unui oras sunt locuitorii sai, atunci sufletul amintirilor noastre sunt oamenii pe care i-am intalnit. I se parea ca multe dintre amintirile sale erau asemenea peisajelor urbane ale unei metropole pustii: agreabile la prima vedere, dar lipsite de profunzime, lipsindu-le emotia si caldura unei prezente umane.
   
  Cosmin Antoniu Furdui s-a nascut in anul 1977 la Alba Iulia. Este absolvent al Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Litere, Filosofie si Istorie, sectia Istorie-Franceza, promotia anului 2000. Isi continua studiile in cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, unde obtine in anul 2003 diploma de master in Managementul Relatiilor Internationale la Facultatea de Istorie si Filosofie. In anul 2012 isi sustine teza de doctorat in domeniul Relatiilor Internationale in cadrul aceleiasi Universitati.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ah-Ri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.