Agramatisme in limbajul cotidian. Cum vorbim si scriem corect PDF

Coperta Carte Agramatisme in limbajul cotidian. Cum vorbim si scriem corect

Iti doresti sa citesti cartea Agramatisme in limbajul cotidian. Cum vorbim si scriem corect publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Agramatisme in limbajul cotidian. Cum vorbim si scriem corect chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Agramatisme in limbajul cotidian. Cum vorbim si scriem corect

Structurat in 12 capitole, volumul prezinta un numar mare si divers de abateri de la normele limbii literare, abateri care, prin amploarea si gravitatea lor, reflecta, din pacate, procesul continuu de degradare a limbii scrise si vorbite, cauzata, in principal, de ignoranta sau neglijenta, un vocabular sarac si stereotip, bazat pe mimetism, o preluare necritica de tipare sintactice straine, „”inovatii”” lexicale neatestate, accentuari aberante……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.