Agentul 6 PDF

  Coperta Carte Agentul 6

  Iti doresti sa citesti cartea Agentul 6 scrisa de Tom Rob Smith si publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Agentul 6 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Agentul 6

  Intr‑o poveste palpitanta care se intinde pe toata durata Razboiului Rece si ne poarta de la Moscova la New York si la Kabul, fostul agent KGB Lev Demidov incearca sa afle adevarul despre moartea sotiei sale, printre intrigile de spionaj ale marilor puteri, cautandu‑l neobosit pe singurul om care poate deslusi totul: misteriosul Agent 6….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Agentul 6 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.