Agentii haosului PDF

Coperta Carte Agentii haosului

Iti doresti sa citesti cartea Agentii haosului publicata de editura Crux Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Agentii haosului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Agentii haosului

In cel de-al treilea si ultimul volum al seriei Stelarium, Agentii haosului – agentii anh – Sten, Ralle, Adrew si Karl revin pe Galene dupa extraordinarele intamplari pe care le-au pus la cale si in care au fost implicati pe planeta Cardeea. Dar ce vor gasi acasa dupa o calatorie de o mie de ani? Cum se va fi schimbat climatul politic si ce lupte pentru putere se desfasoara acum?Straini in Regat si in noua retea de energie a planetei, controlata de un adversar redutabil, cei patru trebuie sa se strecoare si prin plasa de minciuni atent tesuta de cei pe care ii credeau prieteni. Confruntati cu noi dusmani, incercand sa isi gaseasca alti aliati, cei patru agenti anh se lupta acum pentru supravietuire. Eroi pentru unii, paria pentru altii, greu de manipulat si stapanit, protagonistii seriei Stelarium au parte in acest volum de o ultima si aproape apocaliptica aventura. Cititorii vor avea placuta surpriza de a se reintalni cu personaje dragi din volumele Regatul sufletelor pierdute si Ascensiunea stelara, dar pentru agenti, trecutul tulburator impletit cu viitorul incert nu duc decat la si mai multe pericole si capcane pe care trebuie sa le infrunte si sa le invinga. Un joc al oglinzilor in care nu mai stii in cine sa crezi, o confruntare a anti-eroilor impotriva unor antagonisti detestabili dar si ai unor anti-antagonisti fascinanti, Agentii haosului ofera probabil una dintre cele mai intense puncte culminante din literatura science-fiction contemporana, impreuna cu un mesaj ce transcende spatiul si timpul: chiar si intr-o lume post-umana ne putem pastra si cultiva umanitatea atata timp cat ramanem fideli unor valori atemporale, precum onoarea, curajul, adevarul si justitia….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.