Agent secret din intamplare PDF

Coperta Carte Agent secret din intamplare

Iti doresti sa citesti cartea Agent secret din intamplare publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Agent secret din intamplare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Agent secret din intamplare

(CONFIDENTIAL) KEVIN era genul de pustan care incerca sa alunece pe un fir de sarma de-a lungul unei cladiri si care sfarsea prin a cadea cu capul inainte intr-o fantana, cu fundul la vedere, asa ca va puteti imagina ce s-a intamplat cand i s-a permis sa aiba acces la incredibilele gadgeturi de spion pe care le-ar fi folosit James Bond?Cu toate astea, Kevin a avut sansa sa ne salveze de un criminal diabolic. A fost cea mai periculoasa, mai indrazneata misiune din istoria Serviciilor Secrete, dar si cea mai mare gafa a acestora. Acest document oficial dezvaluie intreaga poveste a misiunii decisive si extraordinar de amuzante a lui Kevin.(STRICT SECRET – DIN PARTEA DEPARTAMENTULUI STRICT SECRET AL GUVERNULUI )Daca citesti aceste lucruri, inseamna ca ai capatat acces la unul dintre cele mai prost pastrate secrete din istoria Serviciilor Secrete. Inainte de a merge mai departe, trebuie sa verifici foarte atent daca nu trage cineva cu ochiul pe ascuns – haide, fa-o acum!Anul acesta, Serviciile Secrete au facut o mare incurcatura, au confundat un baiat de 13 ani, pe nume Kevin, cu un agent secret (stiu, e prea mult pentru o agentie de „”intelligence””)!Inainte de a deveni scriitor si ilustrator, Tom si-a petrecut noua ani din viata ca realizator de caricaturi politice pentru The Western Morning News, creand glume stupide despre politicieni si mai stupizi. Apoi, in 2004, Tom ia pana ca sa ilustreze si sa-si scrie propriile carti. De atunci, a scris si a facut ilustratie de carte si a lucrat la emisiuni de desene animate pentru Disney si Cartoon Network….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.