Afacerea ‘Ariane’. Spionaj sovieto-roman PDF

Coperta Carte Afacerea 'Ariane'. Spionaj sovieto-roman

Iti doresti sa citesti cartea Afacerea ‘Ariane’. Spionaj sovieto-roman publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Afacerea ‘Ariane’. Spionaj sovieto-roman chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Afacerea ‘Ariane’. Spionaj sovieto-roman

Relatarile si dezvaluirile care urmeaza nu constituie decat o ancheta, as spune jurnalistica, facuta la treizeci de ani de la petrecerea faptelor. Fapte si desfasurari pe care le putem considera drept istorie. De ce atat de tarziu? In primul rand, pentru ca nu exista accesul la documente, cum de altfel nici astazi cazul nu se poate cerceta in integralitate. Interesul pentru cititorii de astazi, in afara senzationalului din epoca, ar putea fi curiozitatea unui fapt intrat in istoria recenta, precum si acela ca era vorba si de o romanca situata atunci in centrul evenimentelor. De asemenea, este vorba si de o asociatie romano-franceza condusa de acelasi personaj, asociatie aflata in Franta. In orice caz, dezvaluirea cazului in mass-media franceza si internationala a insemnat un adevarat soc in opinia publica a timpului. Dinu Zamfirescu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.