Adunarea umbrelor PDF

Coperta Carte Adunarea umbrelor

Iti doresti sa citesti cartea Adunarea umbrelor publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Adunarea umbrelor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Adunarea umbrelor

„”E ca o dependenta!””Entertainment Weekly””De citit pe nerasuflate!””NPRAu trecut patru luni de cand Kell a intrat in posesia pietrei negre, de cand a cunoscut-o pe Lila, de cand i-a infrant pe gemenii Dane. Totul pare ca a revenit la normal, dar Kell se simte vinovat si bantuit de cosmaruri rau-prevestitoare. In jurul lui, intreaga Londra Rosie se pregateste de Jocurile Elementeloro competitie interna]ionala de magie, menita sa intareasca legaturile intre statele vecine. Dar in acest timp, o alta Londra e gata sa revina la viata, iar cei crezuti disparuti pentru totdeauna sunt pe cale sa se intoarca. Pana la urma, o umbra care se stinge noaptea reapare dimineata, iar daca o Londra se ridica din nou din umbre, o alta trebuie sa cada in locul ei.””Plin de magie, intrigi si inselaciuni, chiar cateva aventuri cu pirati, acest roman va fermeca deopotriva tinerii si adultii pasionati de fantasy.””Booklist…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.