Adevarul despre barbati PDF

Coperta Carte Adevarul despre barbati

Iti doresti sa citesti cartea Adevarul despre barbati publicata de editura EuroPress? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Adevarul despre barbati chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Adevarul despre barbati

„Toate rationamentele barbatilor nu costa nici macar un sentiment al femeilor.“ – Voltaire Practici eficiente de pick-up Incepator? Fii pe faza! Urmeaza cursul de initiere in ale pick-up-ului. Primo. Cine esti? Iti doresti ceva si chiar obtii sau doar visezi si colectezi frustrari?Secundo. Ce stii sa faci? Procedee, tehnici si metode… Te tenteaza? Citeste. Terto. Rezultatul? Tine minte, rezultatul nu poate fi decat unul de succes. Pick-up – un model de comportament al omului de succes, dar si o abordare bine gandita a comunicarii cu persoanele de sex opus si seducerea lor. Pentru aceasta ai nevoie de un maxim de informatie utila si dexteritate. Probabil aceasta carte te va supara. Poate ca te va face sa te dezamagesti. Probabil ca vei pierde cele mai dragi iluzii. Cu siguranta te vei indispune, vei fi suparata, te vei infuria sau vei rade. Nu este exclus ca te vei casatori sau poate ca invers, vei divorta, citind-o. Asa ca, inainte de a da pagina, gandeste-te bine, poate ca nu merita sa stii atatea lucruri despre barbati. In aceasta carte barbatul apare exact asa cum este in realitate. Iar aceasta priveliste nu este pentru cei cu psihicul slab. Anume din aceasta cauza iti mai repet: daca tii la iluziile tale, daca vrei in continuare sa crezi ca barbatii sunt niste copii mari, renunta la aceasta carte. Fa acelasi lucru, daca esti convinsa ca ii cunosti pe barbati. Barbatul ideal nu bea, nu fumeaza, nu pariaza la curse, niciodata nu face reprosuri si nu exista….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.