Adevarata calatorie a lui Zahei, Vasile Voiculescu si taina rgului aprins PDF

Coperta Carte Adevarata calatorie a lui Zahei, Vasile Voiculescu si taina rgului aprins

Iti doresti sa citesti cartea Adevarata calatorie a lui Zahei, Vasile Voiculescu si taina rgului aprins publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Adevarata calatorie a lui Zahei, Vasile Voiculescu si taina rgului aprins chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Adevarata calatorie a lui Zahei, Vasile Voiculescu si taina rgului aprins

In 1958, scriitorul Vasile Voiculescu alaturi de alti intelectuali si preoti au fost arestati pentru „”uneltire contra ordinii sociale””. De fapt, singura lor vina fusese participarea la sedintele „”Rugului Aprins””, organizate in tihna Manastirii Antim. Despre cei care si-au pus toata nadejdea in pastrarea valorilor crestinismului, Securitatea a „”dovedit”” – prin metodele ei obisnuite – ca alcatuisera „”o organizatie subversiva unde s-au tinut mai multe sedinte cu caracter conspirativ””. Condamnati la pedepse grele, Vasile Voiculescu, Sandu Tudor, Benedict Ghius si ceilalti vor plati un pret greu pentru credinta lor. Unii au decedat in detentie, altii la putina vreme dupa eliberare (din cauza suferintei indurate), iar cativa au apucat timpurile in care au putut istorisi grozaviile din inchisori si lagarele de munca fortata. Adevarata calatorie a lui Zahei, de Marius Oprea, relateaza cazul „”Lotul Teodorescu Alexandru si altii”” – asa cum a fost denumit de cadrele Securitatii, dupa numele de mirean al parintelui Daniil Sandu Tudor -, reconstituit pe baza arhivelor fostei politii politice, a surselor memorialistice si a altor volume de specialitate….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.