Adevar sau minciuna. Fii sincer cu tine si cu ceilalti! PDF

Coperta Carte Adevar sau minciuna. Fii sincer cu tine si cu ceilalti!

Iti doresti sa citesti cartea Adevar sau minciuna. Fii sincer cu tine si cu ceilalti! publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Adevar sau minciuna. Fii sincer cu tine si cu ceilalti! chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Adevar sau minciuna. Fii sincer cu tine si cu ceilalti!

Daunatoare copilului, minciunile si lucrurile nespuse raman distrugatoare si la varsta adulta. Cum sa iesi din impasuri, sa te cunosti mai bine si sa ajungi la pacea interioara? Pentru Marc Pistorio, exista o singura cale catre fericirea care dureaza: autenticitatea. Autenticitatea fata de sine insusi. Este dificil sa fii in relatii bune cu ceilalti cand nu esti impacat cu tine insuti. Solutia este de a te intoarce la originea problemei si de a-l infrunta pe cel care esti, fara a te minti. Acest gen de introspectie este, insa, dificil. Trebuie sa te privesti fara subterfugii, integrand lucrurile de care esti mai putin mandru, cele care te fac sa te simti ru-sinat sau deceptionat. E necesar sa-ti pui intrebarea: Cine sunt cu adevarat? Si, in timp ce reflectezi la acest subiect, sa-ti privesti in fata mostenirea afectiva. intelegand realitatea profunda a propriei noastre istorii de viata, suntem capabili sa-i intelegem consecintele asupra optiunilor din viata adulta. Autenticitatea in cuplu. Pentru cei care traiesc in cuplu sau care isi doresc acest lucru, dupa ce a fost atinsa aceasta zona de siguranta cu sine insusi, totul este pregatit pentru a-l primi pe celalalt si a spera sa-ti traiesti dragostea intr-o frumoasa si dulce complicitate. Autenticitatea fata de copii. Ranile profunde vin, adesea, din copilarie. Rolul de parinte este, asadar, dintre cele mai im-portante. Din acest motiv, autorul ne propune trei reguli, dintre care prima este aceea de A SPUNE ADEVARUL copiilor nostri. Sa le dam posibilitatea de a pune intrebarile la care noi sa le raspundem, dupa cunostintele noastre….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.