Ada sau ardoarea PDF

Coperta Carte Ada sau ardoarea

Iti doresti sa citesti cartea Ada sau ardoarea publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ada sau ardoarea chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ada sau ardoarea

„Publicat la doua saptamani dupa ce autorul implinise saptezeci de ani, Ada sau ardoarea este capodopera lui Nabokov, incununarea glorioasa a carierei sale de romancier. Deopotriva basm, epopee, tratat filosofic despre esenta timpului si catalog erotic, Ada sau ardoarea este creatia suprema a unei imaginatii incandescente.“ – Publishers Weekly „Cea mai masiva creatie a lui Nabokov, Ada sau ardoarea este, in acelasi timp, si cea mai extravaganta, cea mai insolenta, cea mai incitanta…“ – Georges Nivat „In Ada sau ardoarea, imensa fantezie a mistificarii avand ca tema centrala incestul dintre frate si sora, mastile si parodia pun stapanire pe intregul text.“ – Magazine litteraire…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.