Acvila legiunii a IX-a PDF

Coperta Carte Acvila legiunii a IX-a

Iti doresti sa citesti cartea Acvila legiunii a IX-a publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Acvila legiunii a IX-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Acvila legiunii a IX-a

In preajma anului 117 d. Hr. Legiunea a IX-a a armatei romane s-a indreptat spre nordul Britaniei, pentru a stavili revolta triburilor caledoniene, si de atunci nu a mai fost vazuta. Patru mii de oameni au disparut fara urma, iar stindardul lor s-a pierdut. Este o enigma pe care nimeni nu a descifrat-o vreodata. Tanarul Marcus porneste in cautarea tatalui sau, legat imperial si conducatorul acestei legiuni, iar calatoria lui este atat de primejdioasa, incat nimeni nu crede ca se va mai intoarce. Un roman plin de mister si de aventura, pentru toti copiii pasionati de istoria mai putin cunoscuta a invincibilei armate romane!Acvila Legiunii a IX-a este considerat unul dintre cele mai bune romane pentru copii ale secolului XX si a fost vandut in peste un milion de exemplare in toata lumea. Rosemary Sutcliff, ofiter al Oridnului Imperiului Britanic in 1975 si comandor al aceluiasi ordin in 1992, s-a dedicat romanului istoric si a devenit una dintre cele mai importante scriitoare britanice de literatura pentru copii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.