Activitati pentru invatarea literelor 3-4 ani PDF

Coperta Carte Activitati pentru invatarea literelor 3-4 ani

Iti doresti sa citesti cartea Activitati pentru invatarea literelor 3-4 ani publicata de editura Gama Junior? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Activitati pentru invatarea literelor 3-4 ani chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Activitati pentru invatarea literelor 3-4 ani

Colectia Rezolv fara ajutor! este o colectie inedita de carti de activitati care incurajeaza autonomia copilului prin absenta cerintelor, care au fost inlocuite de pictograme intuitive. De acum, nu mai trebuie sa stati langa copil si sa-i cititi ce trebuie sa faca. El se va descurca singur si va avea satisfactia ca a reusit sa duca la bun sfarsit sarcina fara ajutor, ceea ce ii va spori autonomia si increderea in fortele proprii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.