Activitati pentru copii isteti. Matematica PDF

Coperta Carte Activitati pentru copii isteti. Matematica

Iti doresti sa citesti cartea Activitati pentru copii isteti. Matematica publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Activitati pentru copii isteti. Matematica chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Activitati pentru copii isteti. Matematica

Matematica este fundamentul stiintei, al ingineriei si tehnologiei. Citind explicatiile simple si rezolvand activitatile captivante de pe fiecare pagina, micii matematicieni vor afla mai multe despre domeniul ei de studiu. Prin abordarea clara si atragatoare a unor subiecte serioase, aceasta carte STEM dezvolta pasiunea pentru stiintele exacte si capacitatea copiilor de a rezolva probleme….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.