Activitati de vacanta – clasa a 3-a PDF

Coperta Carte Activitati de vacanta - clasa a 3-a

Iti doresti sa citesti cartea Activitati de vacanta – clasa a 3-a publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Activitati de vacanta – clasa a 3-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Activitati de vacanta – clasa a 3-a

Lucrarea face parte dintr-o serie de materiale auxiliare interdisciplinare adresate elevilor din clasele primare, incepand cu clasa pregatitoare. Caietul este organizat pe opt unitati tematice, bogat ilustrate. Concepute pe baza unui text suport (literar sau informativ), activitatile propuse integreaza continuturile disciplinelor cuprinse in planul-cadru. Materialul reprezinta o modalitate atractiva de sistematizare si imbogatire a cunostintelor, de exersare a abilitatilor dobandite de-a lungul anului scolar, de stimulare a curiozitatii, a creativitatii si a gandirii critice….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.