Acolo unde lumea se sfarseste PDF

Coperta Carte Acolo unde lumea se sfarseste

Iti doresti sa citesti cartea Acolo unde lumea se sfarseste publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Acolo unde lumea se sfarseste de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Acolo unde lumea se sfarseste

In fiecare an, in miezul verii, Quill si prietenii sai sunt dusi pe Stanca Razboinicului, un pinten abrupt de piatra aflat in mijlocul oceanului, sa vaneze pasarile care cuibaresc acolo. Dar, vara aceasta, barca nu mai vine sa-i ia inapoi acasa. Cu siguranta, numai sfarsitul lumii ar putea fi motivul pentru care au fost abandonati in bataia furtunilor, condamnati sa reziste foamei si spaimei de moarte. Cum oare ar putea supravietui? Autoare premiata cu Medalia Carnegie””Sclipitoare, minunata, la fel de imprevizibila ca marea insasi.””- Philip Reeve, autorul Masinariilor infernale…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.