Acesta e numele meu PDF

  Acesta e numele meu - Chanel Miller

  Iti doresti sa citesti cartea Acesta e numele meu scrisa de Chanel Miller? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Acesta e numele meu chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Acesta e numele meu PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Acesta e numele meu

  Desemnata Cea mai buna cartea anului 2019 de The New York Times Book Review, The Washington Post, TIME, Elle, Glamour, Parade, Chicago Tribune, Baltimore Sun, Book Riot
   
  Laureata Dayton Literary Peace Prize 2020
   
  Lumea o cunostea drept Emily Doe in momentul in care a socat intreaga lume cu o scrisoare, dupa ce studentul care o agresase sexual a fost condamnat la numai sase luni de inchisoare. Declaratia victimei a fost publicata pe BuzzFeed, unde a devenit imediat virala – vizualizata de 11 milioane de persoane in numai patru zile, a fost tradusa in toata lumea si citita in Congresul american; a determinat modificari in legislatia din California si inlaturarea din functie a judecatorului. Acum, Chanel Miller isi revendica identitatea si spune o poveste despre trauma, transcendenta si forta cuvintelor. Lupta cu izolarea si rusinea, dupa atac si in timpul procesului, dezvaluie chipul victimelor nedreptatii chiar si in cazurile in care probele judiciare sunt clare si exista martori.

  Acesta e numele meu va transforma cu totul modul in care vedem agresiunea sexuala, punandu-ne sub semnul intrebarii convingerile despre ce este acceptabil si vorbind raspicat despre realitatea tumultuoasa a vindecarii. Impletind durerea, rezilienta si umorul, memoriile lui Chanel Miller vor deveni una dintre scrierile clasice moderne.

   
  Un act de recuperare, o poveste frumos scrisa, plina de forta, semnificativa. Marcheaza debutul unei scriitoare talentate. Merita un public larg. – New York Times
   
  Miller este o povestitoare talentata, care-si impune autoritatea adunand detalii, pregatind scena. Acesta este numele ei, aceasta este vocea ei. – The New Yorker
   
  Intr-o perioada in care memoriile sunt criticate, fiind considerate neesentiale si excesiv de introspective, Miller ne reaminteste ca povestile noastre merita spuse, ca numele si vietile legate de aceste nume conteaza. – San Francisco Chronicle
   
  Chanel Miller este scriitoare si artist plastic, cu o licenta in literatura de la Universitatea din California, Santa Barbara. A fost inclusa in lista 100 Next a revistei Time, iar revista Glamour a desemnat-o Femeia anului in 2016, sub pseudonimul Emily Doe.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Acesta e numele meu este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.