Acest taram al blandetii PDF

  Coperta Carte Acest taram al blandetii

  Iti doresti sa citesti cartea Acest taram al blandetii scrisa de William Kent Krueger si publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Acest taram al blandetii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Acest taram al blandetii

  1932, Minnesota — Scoala Lincoln e un loc ostil unde sute de copii amerindieni, orfani sau separati abuziv de familiile lor, sunt trimisi sa fie educati. Printre ei se afla Odie O’Banion, un baiat orfan, cu mintea agera, ale carui ispravi atrag mania directoarei. In urma unui incident, Odie si fratele sau, Albert, singurii copii albi din scoala, sunt siliti sa fuga, luandu-i cu ei si pe Mose, un baiat mut din tribul Sioux, precum si pe Emmy, o fetita ramasa fara mama. Impreuna, pornesc cu canoea pe raul Gilead, in cautarea unui camin, intalnind in drumul lor alti oameni in deriva, de la truditori ai pamantului si tamaduitori prin rugaciuni la familii dezradacinate si suflete pierdute. „ Un roman picaresc plasat in timpul Marii Crize. Amintind de Fructele maniei si de Huckleberry Finn, Acest taram al blandetii este o calatorie atat inauntrul fiintei, cat si in afara ei, o calatorie la capatul careia descoperi sensul vietii si libertatea .“ ( Minneapolis Star Tribune ) „ Amplu, profund si nespus de captivant — cititorii vor savura fiecare pagina .“ ( New York Journal of Books ) „ Daca vrei sa citesti o saga americana de ampla respiratie, cu o atmosfera nostalgica, atunci romanul lui Krueger e alegerea perfecta .“ ( Entertainment Weekly ) „ O odisee impresionanta, o cautare a identitatii si a unui camin .“ (Booklist) „ Minunat scris si dand viata unor personaje memorabile, Acest taram al blandetii va invinge timpul. “ ( Denver Post ) William Kent Krueger este un faimos scriitor american, cunoscut mai ales pentru seria de romane politiste plasate in Minnesota si avandu-l drept protagonist pe Cork O’Connor. Si-a dorit sa devina scriitor inca din copilarie, cand a scris prima sa povestire. A primit nenumarate distinctii, printre care Anthony Award, Minnesota Book Award, Loft-McKnight Fiction Award. Primul sau roman de sine statator, Ordinary Grace (2013), a fost recompensat cu Edgar Award….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Acest taram al blandetii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.