Accidentul – Editie cartonata PDF

Coperta Carte Accidentul - Editie cartonata

Iti doresti sa citesti cartea Accidentul – Editie cartonata publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Accidentul – Editie cartonata chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Accidentul – Editie cartonata

In ziua cand sotia lui moare intr-un tragic accident de masina, viata lui Miles Ryan pare sa ia sfarsit. Desi are grija in continuare de fiul sau isi indeplineste obligatiile de ajutor de serif in New Bern, California de Nord, nimic nu mai este la fel. Pana cand o cunoaste pe Sarah Andrews care, la randul ei, incearca sa-si refaca viata distrusa de o casnicie nereusita. Incet-incet, trecutul incepe sa fie uitat. Dar cei doi descopera ca ii leaga ceva mai puternic decat dragostea – o taina cumplita, care-i face sa puna la indoiala toate lucrurile in care crezusera pana atunci….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.