Accident la teleportare PDF

Coperta Carte Accident la teleportare

Iti doresti sa citesti cartea Accident la teleportare publicata de editura Pandora M? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Accident la teleportare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Accident la teleportare

Daca n-ai mai facut sex de o gramada de vreme, chestia asta ti se pare cel mai ingrozitor lucru. Dar daca traiesti in Germania anilor 1930, probabil ca nu e asa. Pentru Egon Loeser insa nu exista nicio consolare – ghinionul lui in materie de sex il poarta din teatrele experimentale berlineze in barurile pariziene unde se bea absint si pana in laboratoarele de fizica din Los Angeles. Si in tot acest timp incearca sa rezolve doua mistere: pactul cu Diavolul a fost intr-adevar cel care a pus capat vietii eroului sau Adriano Lavicini, cel mai mare scenograf al secolului al XVII-lea, creatorul asa-numitului Aparat de Teleportare? Si de ce un tip atat de atragator, inteligent si modest ca el nu poate – macar din cand in cand – sa se bucure de o partida de amor? „”Trecut, prezent si viitor – toate se impletesc in senzationalul roman al lui Beauman, care depaseste granitele genurilor literare.”” -The Guardian””Un roman extraordinar extraordinar de ingenios, de indraznet, de straniu.”” – Time Potrivit revistei Granta, Ned Beauman este unul dintre cei mai buni romancieri britanici tineri. S-a nascut in 1985 si a studiat filosofia la Cambridge. Romanul sau de debut, Boxer, Beetle, a fost distins cu National Jewish Book Award si Writer s Guild of Great Britain Award. Totodata a fost nominalizat la Desmond Elliott Prize si Guardian First Book Award. Ned Beauman are resedinte la Londra, Berlin, Istanbul si New York….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.