Academia exploratorilor. Secretul Nebula PDF

Coperta Carte Academia exploratorilor. Secretul Nebula

Iti doresti sa citesti cartea Academia exploratorilor. Secretul Nebula publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Academia exploratorilor. Secretul Nebula chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Academia exploratorilor. Secretul Nebula

O AVENTURA EXTREM DE PERICULOASA SI O SUPERMISIUNE PLINA DE SUSPANS IL ASTEAPTA PE CRUZCORONADO, UN BAIAT DE DOISPREZECE ANI care isi lasa caminul din Hawaii pentru a se inscrie la prestigioasa institutie Academia Exploratorilor. Aici, impreuna cu alti douazeci si trei de copii veniti din toate colturile lumii, se va antrena sa devina parte a unei noi generatii de exploratori de top. Pentru Cruz insa, aventura nu se opreste aici. Imediat ce ajunge la Academie, adolescentul descopera in trecutul familiei lui o legatura invaluita de mister cu aceasta organizatie, care risca sa-i puna in pericol viitorul. In mijlocul atator activitati captivante – coduri secrete si expeditii uimitoare alaturi de noii lui prieteni de la Academie -, Cruz trebuie sa gaseasca raspuns la doua intrebari esentiale: CINE VREA SA PUNA MANA PE EL… SI MAI ALES, DE CE?””ABSOLUT FASCINANTA! Academia exploratorilor este un festin nemaipomenit pentru minte si suflet – o calatorie surprinzatoare, cu personaje minunate si locuri uluitoare, si cu cea mai mare miza posibila… Nu pierdeti nicio clipa, bucurati-va de aceasta aventura extraordinara”” – T. A. BARRON, autorul seriei Merlin Saga…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.