A 2-a sansa PDF

Coperta Carte A 2-a sansa

Iti doresti sa citesti cartea A 2-a sansa publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea A 2-a sansa chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii A 2-a sansa

Uciderea brutala a unei fetite si a unei batrane de culoare este considerata la inceput opera unui grup rasist, si cele doua omoruri nu par sa aiba in comun decat sadismul cu care au fost comise. Detectivul Lindsay Boxer simte ca la mijloc e mai mult de atat si cheama din nou in ajutor clubul fetelor de la Crime. Moartea a inca doi reprezentanti ai legii le confirma suspiciunile ca ucigasul urmareste ceva mult mai profund decat simpla razbunare. Ultima solutie pentru oprirea sirului de crime pare sa fie intinderea unei capcane careia criminalul sa nu ii poata rezista. Insa un singur pas gresit poate avea consecinte fatale, iar clubul celor patru risca sa nu mai aiba… o a doua sansa….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.