600 istorioare religioase. Editia a V-a PDF

Coperta Carte 600 istorioare religioase. Editia a V-a

Iti doresti sa citesti cartea 600 istorioare religioase. Editia a V-a publicata de editura Oastea Domnului? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea 600 istorioare religioase. Editia a V-a de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii 600 istorioare religioase. Editia a V-a

Istorioarele apartin genului literar scurt si rolul lor este ca, printr-o intamplare petrecuta in viata unor personalitati, sau in aceea a unor oameni simpli, dar trecuti prin scoala vietii, sa se ofere cititorului o invatatura. Scopul lor nu este doar divertismentul, crearea bunei dispozitii, ca in cazul glumelor sau al unor snoave din literatura populara, in care adevarul despre unele vicii se spune razand si ironizand. Istorioarele au, intotdeauna, un scop moralizator si duhovnicesc. Materia lor prima o constituie viata de toate zilele, experienta dobandita in stradania de a invata de la toate….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.