600 de teste rapide care va stimuleaza neuronii. Antrenati-va cu peste 600 de teste psihotehnice! PDF

Coperta Carte 600 de teste rapide care va stimuleaza neuronii. Antrenati-va cu peste 600 de teste psihotehnice!

Iti doresti sa citesti cartea 600 de teste rapide care va stimuleaza neuronii. Antrenati-va cu peste 600 de teste psihotehnice! publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 600 de teste rapide care va stimuleaza neuronii. Antrenati-va cu peste 600 de teste psihotehnice! chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 600 de teste rapide care va stimuleaza neuronii. Antrenati-va cu peste 600 de teste psihotehnice!

Doriti sa dati un impuls dezvoltarii carierei prin promovarea concursurilor, examenelor, testelor de recrutare sau avei nevoie doar de o simpla evaluare? Pentru a trece de testele psihologice, de multe ori obligatorii, antrenamentul este necesar. Aceasta carte va fi antrenorul de care aveti nevoie! Testai-va in toate domeniile: exprimare, logica, orientare, calcul mintal, memorie etc. Aceasta carte va va ajuta sa va antrenati treptat, prin teste adaptate, combinate si contra cronometru. Astfel, veti putea evalua nivelul la care va aflati, modul in care asimilati noile informatii, precum si capacitatea de adaptare si de reactie. Grilele de evaluare si curbele de rezultate va spun unde mai avei de lucrat, care sunt punctele slabe si cele forte….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.