52 de activitati MONTESSORI PDF

Coperta Carte 52 de activitati MONTESSORI

Iti doresti sa citesti cartea 52 de activitati MONTESSORI publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea 52 de activitati MONTESSORI de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii 52 de activitati MONTESSORI

Aceste 52 de jetoane ilustrate il vor ajuta pe copil „”sa faca singur””. Pentru fiecare modul montessorian (viata prostica, matematica, limbaj si educatie senzoriala) regasiti activitati usor de pus in practica:- aniversarea in stil Montessori- sacul misterios- dictari mute- margele- cutii sonore- axa timpului Veti petrece impreuna momente pline de farmec, stimuland simturile si capacitatile copilului. Invatarea scrierii, a numaratului etc. devin astfel o joaca de copil!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.