50 de idei pe care trebuie sa le cunosti. Matematica. PDF

  Coperta Carte 50 de idei pe care trebuie sa le cunosti. Matematica.

  Iti doresti sa citesti cartea 50 de idei pe care trebuie sa le cunosti. Matematica. scrisa de Tony Crilly si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 50 de idei pe care trebuie sa le cunosti. Matematica. chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii 50 de idei pe care trebuie sa le cunosti. Matematica.

  Tony Crilly este scriitor freelancer, anterior fiind profesor la Universitatea din Michigan, la City University din Hong Kong, la Open University si la Middlesex University din Londra. Domeniul sau principal de interes este istoria matematicii si a scris si a editat numeroase lucrari despre fractali, haos si aritmetica. Este autorul unei biografii apreciate a matematicianului englez Arthur Cayley si al unei carti de popularizare a matematicii, How Big is Infinity?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca 50 de idei pe care trebuie sa le cunosti. Matematica. este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.