5-uri si 25-uri PDF

Coperta Carte 5-uri si 25-uri

Iti doresti sa citesti cartea 5-uri si 25-uri publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 5-uri si 25-uri chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 5-uri si 25-uri

Cand un convoi militar se opreste pentru a cauta in teren posibile bombe, ramai in vehicul si verifici cinci metri in fiecare directie. Dupa ce zona e asigurata, iesi din vehicul si verifici inca douazeci si cinci de metri. Cinciurile si douazeci si cinciurile marcheaza viata puscasilor marini din plutonul care repara drumurile in timpul razboiului din Irak, pentru a asigura trecerea in siguranta a civililor si a personalului militar. La intoarcerea acasa, locotenentul Donovan, doctorul Pleasant si interpretul irakian Kateb isi cauta locul intr-o lume care nu mai stie cine sunt….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.