5 intalniri ale inimii PDF

Coperta Carte 5 intalniri ale inimii

Iti doresti sa citesti cartea 5 intalniri ale inimii publicata de editura Lumea Credintei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 5 intalniri ale inimii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 5 intalniri ale inimii

Avem in fata un volum alcatuit din 5 conferinte ale Episcopului Europei de Nord sustinute in fata a sute de tineri, de pe tot cuprinsul tarii. Dar cartea de fata nu este doar un monolog, asa cum s-ar putea crede, ci este un dialog viu, este un volum cu sute de autori – dar cu un singur compozitor. Vladica Macarie este cel care a compus partitura, tesatura de idei si problemele luate in discutie, tinerii au punctat – fiecare in parte – o nota sau chiar un refren; mai mult, avem si contrapunct, avem si solo, avem si pasaje de cor, de vibranta impreuna-lucrare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.