4 ORE – CHEF. Cea mai simpla cale spre a gati ca un profesionist, a invata orice si a duce o viata buna – Carte PDF

  Coperta Carte 4 ORE - CHEF. Cea mai simpla cale spre a gati ca un profesionist, a invata orice si a duce o viata buna - Carte

  Iti doresti sa citesti cartea 4 ORE – CHEF. Cea mai simpla cale spre a gati ca un profesionist, a invata orice si a duce o viata buna – Carte scrisa de Timothy Ferriss si publicata de editura ACT si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 4 ORE – CHEF. Cea mai simpla cale spre a gati ca un profesionist, a invata orice si a duce o viata buna – Carte chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii 4 ORE – CHEF. Cea mai simpla cale spre a gati ca un profesionist, a invata orice si a duce o viata buna – Carte

  „4 ore – chef: Cea mai simpla cale spre a gati ca un profesionist, a invata orice si a duce o viata buna / The 4-Hour Chef: The Simple Path to Cooking Like a Pro, Learning Anything, and Living the Good Life de Timothy Ferriss este o carte despre invatare care foloseste ca metoda gatitul. Din acest motiv, volumul de fata nu se adreseaza doar pasionatilor de gatit, ci tuturor celor care vor sa invete cum sa invete mai usor orice sau aproape orice. Din cele peste 700 de pagini ale cartii vei invata sa dobandesti orice abilitate; sa mananci cu adevarat; sa slabesti; sa impresionezi prin prepararea unui fel de mancare special; sa iti gasesti mai usor un partener de dragoste, dar si sa te distrezi. Pentru ca… da, cartea este plina de anecdote cu talc pline de haz culese de prin bucatariile lumii. Asadar, daca vrei sa inveti cum sa inveti sau sa inveti sa gatesti, afla ca mai distractiv decat prin metoda „4 ore – chef”… nu se poate. Tim Ferriss se prezinta ca fiind in primul rand un experimentator, si abia apoi ca antreprenor, angel investor si autor de bestselleruri numarul unu in topul New York Times. Cartile scrise de el: „4 ore – saptamana de lucru”, „4 ore – corpul” si „4 ore – chef”, s-au bucurat de un succes enorm, fiind traduse in peste 30 de limbi sau stationand ani de zile pe lista bestsellerurilor New York Times. Tribul mentorilor si Instrumentele titanilor sunt alte titluri de succes ale autorului aparute la Editura ACT si Politon. Podcastul sau – intitulat The Tim Ferriss Show – i-a determinat pe multi jurnalisti sa il numeasca „un fel de Oprah al zonei audio” intrucat a fost descarcat de peste 200 de milioane de ori. Tim Ferriss este adesea citat de publicatii prestigioase precum: The New York Times, The Economist, TIME, Forbes sau Fortune, dar si de posturi TV americane bine-cunoscute precum: NBC, CBS, ABC, Fox sau CNN. Faima de care se bucura „Supermanul din Silicon Valley” – cum a fost denumit Tim Ferriss de revista Wired – este confirmata si de blogul sau: fourhourblog.com care are peste un milion de cititori lunar, dar si de contul sau de Twitter (@tferriss) care a fost selectat de website-ul Mashable drept unul dintre primele cinci conturi de antreprenori pe care trebuie sa le urmaresti….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca 4 ORE – CHEF. Cea mai simpla cale spre a gati ca un profesionist, a invata orice si a duce o viata buna – Carte este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.