365 de activitati in aer liber pe care trebuie sa le incerci PDF

Coperta Carte 365 de activitati in aer liber pe care trebuie sa le incerci

Iti doresti sa citesti cartea 365 de activitati in aer liber pe care trebuie sa le incerci publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 365 de activitati in aer liber pe care trebuie sa le incerci chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 365 de activitati in aer liber pe care trebuie sa le incerci

Creeaza un nor intr-un borcan; Calculeaza inaltimea unui copac; Ingroapa o capsula a timpului; Construieste o girueta; Testeaza inteligenta unei pasari; Gaseste o fosila. 365 de activitati amuzante si inteligente, care iti vor dezvalui tainele naturii zilnic, de-a lungul unui an! Instructiunile clare, pas cu pas, si fotografiile explica exact ce trebuie sa faci si cum, de la proiecte usoare la unele mai ambitioase, ce necesita ajutorul unui adult. Trebuie doar sa-ti procuri materialele necesare (hartie, nisip sau pamant) ca sa le realizezi. Indiferent unde te afli, foloseste ce ai la indemana si exploreaza natura impreuna cu familia si prietenii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.