29 De Secunde PDF

  Coperta Carte 29 De Secunde

  Iti doresti sa citesti cartea 29 De Secunde scrisa de T.M. Logan si publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 29 De Secunde chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii 29 De Secunde

  „Ofera-mi un nume. O persoana. Iar eu o voi face sa dispara…” Cand Sarah salveaza o tanara dintr-o situatie dificila, nu isi doreste nimic in schimb, insa actul sau de curaj o va aduce fata in fata cu un om puternic si periculos. Acesta traieste conform propriului cod al onoarei, brutal, iar datoria pe care o are acum fata de Sarah trebuie platita, in singurul mod pe care barbatul il cunoaste: prin violenta. El ii ofera Sarei o rezolvare pentru problema spinoasa pe care aceasta o are cu ingrozitorul ei sef. O ocazie unica de a-si incheia toate socotelile. Fara consecinte. Fara sa poata sa fie prinsa vreodata. Tot ce lipseste este o convorbire telefonica de… 29 de secunde….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca 29 De Secunde este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.