28 de povesti de noapte buna PDF

Coperta Carte 28 de povesti de noapte buna

Iti doresti sa citesti cartea 28 de povesti de noapte buna publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 28 de povesti de noapte buna chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 28 de povesti de noapte buna

Un inger pazitor, un urs batran, o luna ca un fagure, 28 de povesti de noapte buna. Copiii vor mereu „”inca o poveste”” inainte de culcare. Iata o colectie frumoasa si generoasa de povesti de noapte buna nou-noute care le va indeplini dorinta. Cu 28 de povesti de noapte buna pline de fantezie si de visare, aceasta carte raspunde rugamintilor nesfarsite pentru „”inca o poveste””. Ilustratiile adorabile ale Evei Tharlet completeaza cu migala si cu atentie vocile autorilor. Pentru fiecare copil exista ceva minunat de descoperit in aceasta carte. O carte perfecta pentru a-i adormi pe cei mici. O carte pe care o veti pastra mereu alaturi, pe noptiera cu vise….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.