24 de povesti in asteptarea Craciunului PDF

Coperta Carte 24 de povesti in asteptarea Craciunului

Iti doresti sa citesti cartea 24 de povesti in asteptarea Craciunului publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 24 de povesti in asteptarea Craciunului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 24 de povesti in asteptarea Craciunului

De pe 1 pana pe 24 decembrie, copiii vor descoperi in fiecare zi cate o poveste sau o legenda celebra in lumea intreaga, care-i va duce pe taramul viselor, asteptandu-l pe Mos Craciun. Este o carte magica in care sunt adunate marile basme din folclorul international, dar si celebrele povesti ale lui Hans Christian Andersen, Charles Dickens sau ale Fratilor Grimm, insotite de ilustratii vii si stralucitoare. Va veti intalni cu personaje de neuitat, cum ar fi batranul Scrooge, Spargatorul de Nuci, Fetita cu chibrituri, Cantaretul din Hamelin, Kastanka, cei trei Magi ori Sfantul Nicolae. Bucurati-va de Craciun alaturi de cei dragi!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.