21 de zile pentru a dobandi succesul si pacea interioara PDF

  Coperta Carte 21 de zile pentru a dobandi succesul si pacea interioara

  Iti doresti sa citesti cartea 21 de zile pentru a dobandi succesul si pacea interioara scrisa de Wayne W. Dyer si publicata de editura Curtea Veche Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 21 de zile pentru a dobandi succesul si pacea interioara chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii 21 de zile pentru a dobandi succesul si pacea interioara

  Doar 21 de zile te despart de momentul grozav cand vei incepe sa iti transformi visurile in realitate, folosind lectiile de viata ale „parintelui motivatiei“. Cartea te indeamna sa meditezi asupra vietii tale, punandu-ti intrebari despre persoana care ai vrea sa fii. Dupa ce vei aprofunda cele 21 de lectii, vei constata ca esti pe drumul cel bun spre descoperirea sensului tau in viata. Studiile au aratat ca sunt necesare doar 21 de zile pentru ca un nou obicei sa prinda radacini. Daca ti-ai dorit mereu sa profiti de aptitudinile tale ca sa atingi un scop inalt in viata, realizarile la care speri se afla acum la mai putin de o luna distanta! Dr. Wayne W. Dyer , unul dintre cei mai indragiti maestri spirituali ai ultimelor decenii, este cunoscut in intreaga lume pentru intelepciunea sa profunda, care are darul de a schimba vieti. In aceasta carte surprinzatoare, el iti arata ca, in foarte scurt timp, poti renunta la gandurile autodistructive, principala cauza a problemelor tale. Urmeaza-i programul pas cu pas si te vei putea deschide spre bucuria clipei prezente, vei acorda mai multa atentie partii bune a lucrurilor si vei gasi inspiratia de care ai nevoie ca sa atingi succesul si sa iti cultivi linistea interioara. Deci… tu ce faci peste trei saptamani? „Tonul linistitor si sfaturile senine ale lui dr. Dyer sunt inconfundabile.” ( Publishers Weekly ) Dr. Wayne W. Dyer (1940‒2015) a fost un psiholog, scriitor si conferentiar de renume mondial in domeniul dezvoltarii personale. Cu un doctorat in consiliere educationala obtinut la Wayne State University din Michigan, a fost o vreme profesor asociat la St. John’s University din New York….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca 21 de zile pentru a dobandi succesul si pacea interioara este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.