21 de zile PDF de Bogdan Bratescu

  Coperta Carte 21 de zile

  Iti doresti sa citesti cartea 21 de zile? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii 21 de zile

  Romanul lui Bogdan Bratescu, a carui actiune este plasata in anul 1989, e o fresca ce da seama – pe parcurs ce evenimentele se deruleaza si personajul principal (un tanar iesit din adolescenta si intrat atat in campul muncii, cat si la facultate) interactioneaza cu diferite personaje, mai mult sau mai putin importante in poveste – despre ultimul an al comunismului romanesc. Excelent povestitor, Bratescu scrie alert, cu sarm, umor si naturalete si despre fotbalul de la sfarsitul anilor ’80, dar si despre lumile culturale de atunci, despre supravietuirea in Epoca de Aur, dar si despre yoghini, actori, scriitori, activisti de partid, cititori ai Cartii tibetane a mortilor, lichele ori revolutia din decembrie ’89. Cei care n-au trait atunci si vor sa afle cum si ce a fost au la indemana 21 de zile. Cei care am prins 1989 si am „jucat” in acel film avem posibilitatea sa confruntam perspectiva noastra cu cea propusa de Bogdan Bratescu. Sigur vor fi surprize. – Robert Serban

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.