2062. Lumea creata de inteligenta artificiala PDF

  Coperta Carte 2062. Lumea creata de inteligenta artificiala

  Iti doresti sa citesti cartea 2062. Lumea creata de inteligenta artificiala scrisa de Toby Walsh si publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 2062. Lumea creata de inteligenta artificiala chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii 2062. Lumea creata de inteligenta artificiala

  O scurta istorie a viitorului apropiat al civilizatiei semnata de un expert, profesor universitar in domeniul inteligentei artificiale. Cartea se adreseaza cititorilor interesati de nonfictiune si de domeniile inteligentei artificiale, roboticii, tehnologiei si futurologiei. 2062 este anul in care vom avea roboti la fel de inteligenti ca noi. Acest lucru este sustinut de majoritatea expertilor in domeniile inteligentei artificiale si roboticii. Dar cum va arata acest viitor?  Cum se va desfasura viata pe aceasta planeta?    Profesorul Toby Walsh analizeaza impactul pe care inteligenta artificiala il va avea asupra muncii, razboiului, politicii, economiei, vietii cotidiene si mortii. Pe baza unei intelegeri profunde a tehnologiei si a implicatiilor acesteia, 2062   descrie alegerile pe care trebuie sa le facem astazi, pentru a ne asigura ca viitorul va ramane luminos.   ” O invitatie de neratat la a ne imagina cum vrem sa arate viitorul .” ( Brian Christian ) Toby Walsh este unul dintre cei mai importanti experti din lume in domeniul inteligentei artificiale si profesor de IA la Universitatea din New South Wales, Australia. In 2015, a fost unul dintre oamenii din spatele unei scrisori deschise, care solicita interzicerea armelor autonome, asa-zisii „roboti ucigasi”, semnata de peste 3000 de cercetatori si oameni de stiinta, antreprenori si intelectuali de prim rang. Prima lui carte s-a numit in Australia It’s Alive! Artificial Intelligence from the Logic Piano to Killer Robots….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca 2062. Lumea creata de inteligenta artificiala este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.