2052. O prognoza globala PDF

Coperta Carte 2052. O prognoza globala

Iti doresti sa citesti cartea 2052. O prognoza globala publicata de editura Seneca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 2052. O prognoza globala chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 2052. O prognoza globala

2052 este o analiza a scenariilor. Ca si in cazul „”surorii”” sale mai in varsta, Limitele cresterii, ea incearca sa analizeze cum posibile decizii si actiuni ale omenirii vor afecta vietile noastre in viitor. Departe de a se vrea o profetie, 2052 se apropie mai mult de un calcul matematic a carui miza este de a afla daca omenirea va reusi, in cele din urma, sa se incadreze in limitele fizice ale planetei pe care locuieste. Un grup de oameni de stiinta a emis aceasta „”estimare avizata”” despre cele mai probabile scenarii ale viitorului umanitatii, iar noi am face bine sa o luam in considerare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.