200 de plante care ne vor binele PDF

Coperta Carte 200 de plante care ne vor binele

Iti doresti sa citesti cartea 200 de plante care ne vor binele publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 200 de plante care ne vor binele chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 200 de plante care ne vor binele

Cartea contine tot ceea ce se cunoaste despre 200 de plante medicinale din Europa si din lume, usor de gasit si recunoscute pentru virtutile lor. Datorita celor 200 de fise ilustrate pe care le contine, acest ghid propune o bogata selectie de plante apreciate dintotdeauna sau descoperite de curand, care pot fi procurate din magazinele de profil sau din farmacii. Volumul prezinta 12 dosare tematice, care grupeaza plantele in functie de calitatile lor si este insotit de un index, care faciliteaza consultarea sa….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.