1984 PDF

  1984 - George Orwell

  Iti doresti sa citesti cartea 1984 scrisa de George Orwell? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 1984 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea 1984 PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii 1984

  Ascuns in maruntaiele Sectiei Documente din cadrul uriasului Minister al Adevarului, Winston Smith rescrie cu pricepere trecutul pentru a servi nevoilor Partidului. Totusi, el se revolta in sinea lui impotriva lumii totalitare in care traieste, ce pretinde ascultare absoluta si il controleaza prin intermediul tele-ecranelor, care transmit si receptioneaza totul simultan, si al ochiului atent al Fratelui cel Mare, conducatorul simbolic al Partidului. In dorinta sa de adevar si libertate, Smith incepe o relatie de dragoste secreta cu o colega de serviciu, Julia, dar curand descopera ca adevaratul pret al libertatii este tradarea.
   
  Aparuta in 1949, capodopera distopica 1984 a lui George Orwell este probabil cea mai influenta carte din ultimii saptezeci de ani, fiind inclusa de revista Time in lista celor mai bune 100 de romane in limba engleza ale secolului XX.
   
  E aproape imposibil sa vorbim despre propaganda, supraveghere, politici autoritare sau denaturari ale adevarului fara a cita din 1984… Este nu doar un eseu politic profund, ci si o opera de arta socanta, sfasietoare. – The Atlantic
   
  Probabil romanul definitoriu al secolului XX, o poveste care ramane vesnic actuala si contemporana. – The Guardian

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca 1984 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.