175 de activitati pentru copii isteti PDF

  175 de activitati pentru copii isteti - Inesa Tautu

  Iti doresti sa citesti cartea 175 de activitati pentru copii isteti scrisa de Inesa Tautu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 175 de activitati pentru copii isteti chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea 175 de activitati pentru copii isteti PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii 175 de activitati pentru copii isteti

  Caiet de activitati la matematica si limba romana, pentru prescolari.
   
  Caietul contine diverse exercitii matematice (adunare, scadere, comparare) cu elemente de desen, colorare, uneste punctele si multe altele.
   
  De asemenea, fiecare pagina contine un minitext scris pe silabe, cu litere mari de tipar, perfect pentru cei care abia fac cunostinta cu alfabetul si invata sa citeasca.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca 175 de activitati pentru copii isteti este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.