150 de activitati Montessori pentru acasa PDF

Coperta Carte 150 de activitati Montessori pentru acasa

Iti doresti sa citesti cartea 150 de activitati Montessori pentru acasa publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea 150 de activitati Montessori pentru acasa de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii 150 de activitati Montessori pentru acasa

Viata practica – Viata senzoriala – Matematica – Dezvoltarea limbajului – Cultura Prin intermediul celor 150 de activitati propuse, autoarele ofera parintilor interesati si cadrelor didactice un adevarat ghid care ajuta la dezvoltare autonomiei, a increderii in sine, a independentei si a concentrarii, calitati fundamentale pentru copil si pentru adultul de maine. Pregatirea, aranjarea si prezentarea tuturor acestor activitati vor starni curiozitatea si imaginatia copiilor si vor contribui la dezvoltarea completa si armonioasa a acestora. Potrivit Mariei Montessori, fiecare copil este unic, are propria personalitate, propriul ritm de viata, propriile calitati si eventuale dificultati si parcurge mai multe perioade sensibile. Acestea nu pot fi amanate sau prelungite. Odata ce perioada sensibila trece, achizitia respectiva devine mult mai dificila: „”Cand copilul nu reuseste sa obtina in perioada sa sensibila rezultatele asteptate, sansa unei dobandiri naturale este pierduta pentru totdeauna””.Nu trebuie sa uitati ca pedagogia Montessori nu este o simpla pedagogie, ci o filosofie de viata! Sylvie dEsclaibes este fonadatorea si directoarea singului liceu Montessori din Franta. A intemeiat, de asemenea, un organism de formare Montessori, care ofera acest tip de educatie pentru toate varstele. Este fondatoarea scolilor Montessori Athena, consultant pentru infiintarea de scoli sic rese peste tot in lume, autoare a numeroase lucrari de pedagogie si detinatoarea unui blog. Noemie dEsclaibes este directoarea Scolii Monetssori din Bordeaux….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.