1,2,3 incep educatia pozitiva – De ce functioneaza, cum si pentru cine PDF

  Coperta Carte 1,2,3 incep educatia pozitiva - De ce functioneaza, cum si pentru cine

  Iti doresti sa citesti cartea 1,2,3 incep educatia pozitiva – De ce functioneaza, cum si pentru cine scrisa de Veronique Maciejak si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 1,2,3 incep educatia pozitiva – De ce functioneaza, cum si pentru cine chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii 1,2,3 incep educatia pozitiva – De ce functioneaza, cum si pentru cine

  1,2,3, Incep educatia pozitiva se adreseaza tuturor parintilor si ii ajuta sa creeze un mediu familial favorabil in care copiii sa poata prospera. Aceasta carte de educatie pozitiva le va schimba perspectiva asupra educatiei. Subliniaza punctele forte ale fiecarui copil si le permite sa castige autonomie si responsabilitate, respectand in acelasi timp dezvoltarea si potentialul lor. Cu instrumentele si exercitiile din aceasta carte, puteti aduce zilnic o educatie pozitiva familiei. Cartea ofera: Activitati si exercitii pentru a intelege educatia pozitiva; Un caiet ludic detasabil la sfarsitul lucrarii pentru a-l aplica acasa; Raspunsuri la intrebari despre cele mai frecvente probleme educative; Punctul de vedere al copiilor, al adolescentilor si al parintilor; Instrumente pentru a trece de la descoperire la implementare; Obiectivul acestei carti este de a explica simplu si clar ce se intelege prin educatie parentala pozitiva, raspunzand la intrebarile esentiale: originea, conceptele, provocarile, obiectivele, diferitele cursuri de formare existente si in special implementarea acestora in practica de zi cu zi….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca 1,2,3 incep educatia pozitiva – De ce functioneaza, cum si pentru cine este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.