101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie PDF

Coperta Carte 101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie

Iti doresti sa citesti cartea 101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie

Metaforele sunt recunoscute drept un element esential al artei comunicarii terapeutice eficiente. Dar cum sa spui povesti care sa capteze clientul in mod eficient ? Unde sa gasesti materialele sau sursele pentru a crea povesti adecvate? Volumul de fata raspunde la aceste intrebari si ofera un ghid pentru povestitul eficient si utilizarea vocii povestitorului in cel mai propice mod spre a antrena clientul si a incepe calatoria vindecarii. Pentru psihoterapeutii experimentati, acest volum aduce o diversitate de noi povesti pe baza carora sa se poata crea metafore terapeutice pline de sens. Ofera tehnici pentru a ascuti abilitatile, a spori comunicarea si a creste eficienta si placerea a ceea ce facem. Pentru psihoterapeutii incepatori, care tocmai descopera puterea metaforelor terapeutice, aceasta carte ofera proceduri detaliate, exemple de caz si o colectie bogata de povesti terapeutice pe care le pot aplica imediat in munca lor, indiferent care le este fundalul teoretic….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.